Како наручити 2018-06-12T06:30:29+00:00

Kako naru~iti

Како изабрати артикал:
На левој страни налази се падајући мени са категоријама производа. Одабиром неке од категорија, отвара се страница са производима. Када излистате групу препарата који Вас интересују, кликом на жељени артикал добићете све потребне информације, детаљне описе и слике одабраног производа. Приликом прегледа, видећете иконице помоћу којих бирате количину производа, као и иконицу ДОДАЈТЕ У КОРПУ. Кликом на њу, бићете обавештени да је тај производ додат у Вашу корпу.

Садржај корпе:
Једноставним кликом на иконицу корпе можете у сваком тренутку прегледати њен садржај. Одатле можете веома лако брисати производе или повећавати њихов број.

Поручивање производа из корпе:
Када се одлучите за један или више артикала, потребно је само да кликнете на иконицу ПОТВРДИ. Након тога отвориће се страница за закључивање куповине, са пољима за уношење података купца. Укупна вредност Ваше поруџбине појавиће се у корпи. Трошкове поштарине сноси прималац, а ценовник можете погледати на сајту Post Express – калкулатор поштарине. Уколико сте се предомислили у вези са куповином или желите нешто да измените, једноставно се можете вратити на Вашу корпу.