Јабуково сирће са сремушем, 1л
Јабуково сирће са сремушем, 1л
450.00рсд
Додатне информације
Тежина | 1.06 кг |
---|
Namena
Препоручује се за:
- детоксикацију организма
- повишен холестерол
- повишене триглицериде
- хипертензију
- лошу циркулацију
- лош имунитет
- хроничан умор
- несаницу
- бактеријске инфекције
- регулацију рада црева
Не препоручује се код:
- гастритиса
- чира на желуцу и дванаестопалчном цреву
Sastav
Састав: Јабука (Malus domestica) – 30%, листови и луковице сремуша (Allium ursinum) – 10%, вода, шећер и мед.
Јабука је, пре свега, добра и пријатна храна, која садржи бројне активне супстанце потребне за нормално функционисање организма. Јабуково сирће, које настаје ферментацијом јабуковог сока, природни је еликсир широког спектра лековитог деловања. Помаже код болести грла, неуредне пробаве, слабе циркулације и уопште слабе размене метерија у организму. Препоручује се и код болести срца, бубрега и крвних судова, снижава повишени крвни притисак и одличан је савезник у очувању витке линије.
Сремуш је вишегодишња биљка са подземном стабљиком, из које избијају дугуљасти и пљоснати листови. Често се налази у великом мноштву на хумусом богатом, дубоком и влажном земљишту сеновитих листопадних шума. Сремуш је изузетан депуратив гастроинетситналног тракта и крвних судова. Регулише повишен крвни притисак и ниво холестрола и триглицерида у крви, тако да смањује ризик од атеросклерозе (а самим тим и од инфаркта миокарда и можданог удара). Повољно делује на бактеријске и вирусне инфекције коже, као и на целокупно стање организма, тако што јача имуни систем.
Na~in upotrebe
Начин употребе:
1. Као дијететски суплемент: 1 супену кашику размутити у чаши млаке воде и попити пола сата пре јела.
2. Као зачин: користи се у исхрани, за кисељење салате.
Начин чувања:
Добро затворено, на собној температури.